چرا بهتر است کسب و کار های سنتی به کسب و کار های آنلاین تبدیل شوند؟

ساخت وبلاگ

چرا بهتر است کسب و کار های سنتی به کسب و کار های آنلاین تبدیل شوند؟

همانطور که گفته شد امروزه اکثر کسب و کار ها به سوی فضای اینترنتی و دیجیتالی سوق پیدا می کنند، زیرا نیاز جامعه در این خرید آسان تر و راحت تر است. امروزه افراد نیاز های خود را  به آسانی و در زمانی کوتاه با چند کلیک تامین می کنند، پس نیاز است که کسب و کار های سنتی نیز به سوی کسب و کارهای دیجیتالی رشد پیدا کنند و با نیاز جامعه همراه شوند.

 

تقسیم بندی استارتاپ ها با توجه به حیطه کاری

– دسته اول استارتاپ هایی هستند که با هدف بهبود یک محصول یا یک سرویس وارد بازار می شوند و رقبایی دارند که می توانند با ارائه خدمات بهتر و قیمت کمتر بازار را به سمت خود جذب کنند در این دسته میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کار تا مرحله سود دهی تقریبا قابل پیش بینی و برآورد می باشد (مانند شرکت های ارائه خدمات حمل نقل از جمله تپسی، ماکسیم، دینگ و…).

– دسته دوم از استارتاپ ها با ایده نوآورانه ای وارد کار می شوند و برای رشد و شکوفایی نیاز به سرمایه گذاری های پر ریسکی دارند زیرا ممکن که بار ها با مشکل و شکست روبرو شوند ولی در صورت موفقیت می توانند به صورت نمایی رشد کنند و کسب درآمدی نجومی راه به همراه داشته باشند.

بنابراین استارتاپ ها با توجه به ماهیت منحصربه فردی که دارند سیستم مدیریتی، بازرگانی و استراتژی های متفاوتی را نسبت به کسب و کار های رایج و یا حتی شرکت های بزرگ دارند. پس باید توجه داشت که مدیریت کسب و کار با استارتاپ ممکن است کاملا متفاوت باشد و راه کارهای مورد استفاده برای مدیریت کسب و کار برای یک استارتاپ حتی مخرب باشد. استارتاپ ها می توانند با هدف خود یک روش سودمند برای بهبود وضع و مشکلات اقتصادی که اکثر افراد جامعه با آن درگیر هستند، به همراه بیاورند.

 

در پایان
با توجه به تمامی مطالب بالا و مقایسه هایی که بین استارتاپ ها و کسب و کار های رایج صورت گرفت می توان برتری و مزیت راه اندازی یک استارتاپ را نسبت به کسب و کارهای رایج درک کرد البته به شرط داشتن محصول جدید یا ایده خلاقانه و یا تلاش برای بهبود وضع موجود! موفقیت در استارتاپ تضمین شده نیست و اتفاقا در مقایسه با سایر مشاغل ریسک بیشتری دارد اما این ریسک ارزشش را دارد!
پس می توان با داشتن ایده های نوآورانه و پر سود سهم زیادی از بازار مربوط به استارتاپ را آن خود کرد.

 

 

منبع"

https://peidaiesh.com/startup/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be-%d9%88-%da%a9%d8%b3%d8%a8-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%b3%d9%86%d8%aa%db%8c/

همه چیز در مورد استارتاپ ها...
ما را در سایت همه چیز در مورد استارتاپ ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ahmad aliahmadishadi بازدید : 154 تاريخ : يکشنبه 28 فروردين 1401 ساعت: 5:30